Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа»

У період з 19.05.2017 р. по 20.05.2017 р. відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України №1495 від 09 грудня 2016 року «Про проведення Всеукраїнської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» на базі Тернопільського національного економічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа».

На Всеукраїнську студентську олімпіаду з навчальної дисципліни «Страхова справа» було подано близько 90 заявок із 43 вищих навчальних закладів з 25 міст України, зареєструвалися та взяли участь – 71 особа.

Миколаївський національний аграрний університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» представляли здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Валентина Радюк та Катерина Мікуляк.

У результаті проведення олімпіади Радюк Валентина та Мікуляк Катерина посіли IV місце, а також Мікуляк Катерина була нагороджена грамотою у номінації «За нестандартний, оригінальний розв'язок завдань».

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа», бажаємо творчих успіхів, перспектив, та професійного зростання!

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)