Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Підсумки іі туру всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю «Математичні методи, моделі в економіці»

23 березня 2017 р. в Запорізькому національному університеті відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю «Математичні методи, моделі в економіці».

У конкурсі взяли участь 80 наукових робіт із 39 вищих навчальних закладів України з 22 міст України. На першому (заочному) етапі галузева комісія відібрала 20 робіт з 20 вищів, автори яких запрошені для доповіді та захисту наукових результатів на підсумкову конференцію.

Підсумки іі туру всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю «Математичні методи, моделі в економіці».

У конференції прийняли участь також здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету, а саме Н. М. Крижановська та О. М. Дюльгер, які виступили з доповіддю на тему: «Діагностика типів розвитку аграрних підприємств» та зайняли 3 призове місце. Щиро вітаємо здобувачів вищої освіти та їх наукових керівників: д-ра екон. наук, професора Сіренко Н. М., д-ра тех. наук, професора Атаманюка І. П. та канд. екон. наук, доцента Баришевську І. В., бажаємо подальших успіхів, творчого натхнення та професійного зростання!

Підсумки іі туру всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю «Математичні методи, моделі в економіці».

Джерело: http://ec.znu.edu.ua/news

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)