Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Засідання екзаменаційної комісії з проведення атестації здобувачів вищої освіти напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» денної форми навчання

24-27 травня 2016 р. відбулося засідання екзаменаційної комісії з проведення атестації здобувачів вищої освіти напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» денної форми навчання з метою встановлення відповідності засвоєного рівня та обсягу знань, умінь, інших компетентностей вимогам  стандартів вищої освіти.

Роботу екзаменаційної комісії відкрила директор Навчально-наукового інституту економіки та управління, кандидат економічних наук, доцент Клочан Віра Павлівна, яка привітала здобувачів вищої освіти та побажала присвоєння освітнього ступеню «бакалавр з фінансів».

Голова екзаменаційної комісії доктор економічних наук, професор кафедри банківської справи Одеського національного економічного університету Коваленко Вікторія Володимирівна наголосила на затребуваності кваліфікованих фахівців з фінансів на ринку праці та вручила грамоти за високі здобутки у навчанні таким здобувачам вищої освіти як Т. Каратай (гр. Ф 4/1), А. Кушнарьова (гр. Ф 4/1), І. Малиновська (гр. Ф 4/1), К. Мікуляк (гр.Ф 4/1), О. Сацура (гр. Ф 4/2).

Фотозвіт

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)