Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Участь у програмі "Корпорація Парус - для навчальних закладів України"

27-28 квітня 2016 року науково-педагогічні працівники кафедри фінансів і кредиту та кафедри обліку і аудиту взяли участь у тренінгу по роботі з системою «Парус-Бюджет 7.40», модулем «Парус-Бухгалтерія» на базі Миколаївського національного аграрного університету. Треніг проводила координатор програм для ВНЗ та маркетолог Корпорації Парус Чиєсова Євгенія, яка ознайомила учасників з особливостями діяльності компанії, її регіональною мережею та програмними продуктами. Так, сьогодні налічується понад 200 000 інсталяцій в Україні у структурах:

- державного управління (Державна Казначейська служба України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство фінансів України та ін.);

- вищих навчальних закладах (Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Національний університет «Києво-Могилянська Академія», Київський національний торговельно-економічний університет та ін.);

- установах телекомунікації та зв’язку (ПАТ «Укртелеком», ТОВ «Тримоб», Український державний центр радіочастот);

- виробничих підприємствах, торгових, консалтингових, страхових, фінансових компаніях тощо.

Комплексна система автоматизації облікових даних «Парус-Бюджет 7.40» розроблена відповідно до вимог бюджетної класифікації, прийнятої Державною Казначейською службою України. В результаті участі у програмі «Корпорація Парус – для навчальних закладів України»  науково-педагогічні працівники мали можливість підвищити свої знання в області інформаційних технологій, а також отримати навички роботи з системою комплексної автоматизації облікових задач бюджетної установи.

По закінченні тренінгу науково-педагогічні працівники складали кваліфікаційний тест на знання програмного продукту «Парус-Бюджет 7.40».

Щиро дякуємо Корпорації Парус за співпрацю в рамках програми для навчальних закладів України!

ФОТОЗВІТ

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)