Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Результати засідання 28-ї студентської науково-теоретичної конференції

23 березня 2016 р. відбулося засідання секції 28-ї студентської науково-теоретичної конференції «Фінансове та інноваційно-інвестиційне забезпечення соціально-економічного розвитку аграрного сектора». Участь у конференції взяли 82 студенти обліково-фінансового факультету та факультету менеджменту. 

Основною метою заходу було створення умов для обговорення результатів досліджень у сфері фінансового та інноваційно-інвестиційного забезпечення соціально-економічного розвитку аграрного сектора, а також презентації власних досліджень та поглядів при вивченні дискусійних питань.

Під час роботи секційного засідання учасники доповіли про існуючі проблеми, притаманні фінансовій, податковій, бюджетній та банківській системі України, які безпосередньо впливають на розвиток аграрного сектора. Основними ключовими питаннями, які привернули увагу як студентства, так і науково-педагогічних працівників кафедри фінансів і кредиту стали особливості функціонування платіжних систем, формування фінансових результатів сільськогосподарських підприємств, оцінка податкового навантаження в умовах соціально-економічного реформування економіки тощо.

Голова: д.е.н., професор Сіренко Н.М.

Секретар: асистент Парфьонова І.В.

ФОТОЗВІТ

 

 

 

 

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)