Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Участь у ІІ Міжнародному науковому форумі "New economics"

З 1 по 11 листопада 2015 року науково-педагогічні працівники кафедри фінансів і кредиту та обліку і аудиту пройшли стажування та прийняли участь у ІІ Міжнародному науковому форумі «New economics» (м. Краків, Польща). Організаторами заходів виступили Всеукраїнська спілка вчених-економістів, Краківський економічний університет та Академічне співробітництво Михайла Балудянського, які об’єдналися для міжнародної наукової та ділової співпраці, обміну ідеями, науковим і практичним досвідом, створення спільних проектів. На пленарному засіданні у Краківському економічному університеті з доповідями виступили доктор економічних наук, професор Сіренко Наталя Миколаївна, доктор економічних наук, професор Дубініна Марина Вікторівна.

За період стажування науково-педагогічні працівники університету прийняли участь у низці заходів: конференції, присвяченій 400-річчю політичної економії та питанням теорії і практики реформування економічних систем; семінарі-дискурсі з обговорення ролі меркантилізму та економічних розробок видатного французького економіста Антуана де Монкретьєна в контексті реформування сучасних національних і міжнаціональних економічних систем; семінарі-дискурсі «Науковий доробок австрійської економічної  школи з реформування економічних систем»; круглому столі по обговоренню результатів наукових досліджень Йозефа Шумпетера щодо ролі інновацій в економічному розвитку.

Протягом стажування науковці познайомилися з умовами навчання та організацією науково-дослідної роботи в провідних європейських університетах, а також взяли участь у наукових дискусіях щодо науково-практичного досвіду реформування економічних систем Польщі, Чехії, Франції, Австрії, Угорщини.  

ФОТОЗВІТ

Участь у ІІ Міжнародному науковому форумі "New economics". 

Участь у ІІ Міжнародному науковому форумі "New economics".

Участь у ІІ Міжнародному науковому форумі "New economics".

Участь у ІІ Міжнародному науковому форумі "New economics".

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)