Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції

З 16 по 18 травня викладачі кафедри фінансів (доцент А.В. Бурковська та доцент Т.І. Лункіна) прийняли участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Фінансова система України: проблеми та перспективи розвитку в умовах трансформації соціально-економічних відносин", яка була проведена на базі Севастопольського інституту банківської справи Української академії банківської справи Національного банку України. На пленарному засіданні цікавими були актуальні доповіді з проблем та перспектив розвитку фінансової системи України. На секційному засіданні: "Стан і перспективи розвитку фінансової системи в умовах трансформації соціально-економічних відносин" було корисним та цікавим дізнатися про основні проблеми, які існують в сучасних умовах  у фінансовій системі України та які саме основні заходи необхідно здійснити  щодо їх подолання.


Викладачам кафедри дуже сподобалася гостинність та високий рівень організації конференції.

Міжнародна науково-практична конференція на базі Севастопольського інституту банківської справи.

Міжнародна науково-практична конференція на базі Севастопольського інституту банківської справи.Міжнародна науково-практична конференція на базі Севастопольського інституту банківської справи.

Лункіна Тетяна Іванівна. Міжнародна науково-практична конференція на базі Севастопольського інституту банківської справи.

Бурковська Алла Валентинівна. Міжнародна науково-практична конференція на базі Севастопольського інституту банківської справи.

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)