Фото
20160901-finance1.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20160901-finance1.jpg
20160901-finance3.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20160901-finance3.jpg
20160901-finance4.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20160901-finance4.jpg
20161125-finance3.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20161125-finance3.jpg
20160901-finance5.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20160901-finance5.jpg
20160901-finance6.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20160901-finance6.jpg
20161125-finance2.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20161125-finance2.jpg
20160901-finance7.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20160901-finance7.jpg
20160901-finance2.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20160901-finance2.jpg
20161125-finance1.jpg
http://finance.mnau.edu.ua/images/kafedra/20161125-finance1.jpg
Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.
(Сідні Хук)
Завдяки організатору онлайн-заняття Аллі ПОЛТОРАЦЬКІЙ, спікерам Володимиру ШЕВЧЕНКУ та Юлії ШЕВЧЕНКО, фахівцям з інклюзивної освіти, учасники вебінару отримали практичну інформацію, проаналізували зміни в сучасному освітньому просторі, віднайшли шляхи до удосконалення традиційних технологій, ознайомилися з методичними порадами у роботі із дітьми з особливими освітніми потребами та удосконалили навички з інклюзивної освіти.
Дякуємо організаторам, спікерам онлайн-заняття та Миколаївському аграрному університету за надану можливість підняти майстерність науково-педагогічних працівників у роботі в інклюзивній освіті!
Проєкт "With Academic integrity to EU values: step by step to common Europe" (AICE) має на меті сприяти розумінню європейської культури та поширенню кращих європейських практик щодо доброчесності та свідомого громадянства як в академічному та науковому середовищі, так і в різних сферах суспільства, що формують базу для входження до спільної Європи.
Місія проєкту полягає у поетапному формуванні у студентів розуміння важливості дотримання європейських цінностей доброчесності, від академічної до професійної, що є основою суспільства, заснованого на свідомому громадянстві.
Учасниками конференції були 9 осіб з якими плідно спілкувалась представник приймальної комісії Світлана ШАРІНА. Вступники активно цікавились умовами вступу до Миколаївського національного аграрного університету, кількістю необхідних балів НМТ, предметами, що обираються на вибір вступника та умовами прийому за регіональним замовленням.
Щиро дякуємо директору Первомайського ліцею Первомайської селищної ради та приймальній комісії Миколаївського національного аграрного університету за плідну співпрацю!
Головного героя обрано сотником Конотопської сотні. Посада висока, з привілеями та перевагами, фактично успадкована від батька. Та чи під силу така ноша неосвіченому й недалекоглядному очільникові сотні? А якщо він ще й дослухається до нещирих і підступних радників? Легше всього перекинути відповідальність на когось іншого, наприклад, на місцевих відьом. Проте, нелегко відшукати саму відьму, а відшукавши, уникнути її помсти.
Вистава винятково містична, і поряд з тим насичена гумором, чарівною музикою, неперевершеною хореографією та магією.
І викладачі, і студенти були в захваті від гри акторів, декорацій, чекаємо на наступні вистави!
Мережа затишних cafe Family Palace. Місце, де діти щасливі, а батьки відпочивають від повсякденних турбот.
Місце, де завжди знайдуть, чим зайняти малюка, поки Ви зайняті справами. Місце, де проведуть найкраще свято і подарують незабутні емоції. Місце, куди Вам безумовно захочеться повернутися.
Здобувачі спеціальності Готельно-ресторанна справа МНАУ та здобувачі Технолого-економічного фахового коледжу МНАУ почули про досвід та особливості відкриття власної справи в ресторанній сфері, про витрати, прибутки, маркетинг та плани на майбутнє щодо розвитку мережі кафе.
Вийшла дуже «жива» та активна дискусія, здобувачі задавали безліч питань та отримали відповіді.
Декілька відгуків здобувачів: «Велике дякую за зустріч. Такий формат взагалі супер», «Дякую, що запросили практика ресторанного бізнесу з великим досвідом, яка поділилась своїми знаннями. Дуже цікава зустріч», «Дуже цікава і пізнавальна зустріч».
Дякуємо пані Катерині за приділений час, цікаву лекцію, стимулювання наших здобувачів та сподіваємось на подальшу співпрацю.
Перше місце з української мови та друге місце з історії отримала учениця Киселівського ліцею Германович Анастасія. Учні Червонодолинського ліцею Деменченко Діана, Гамзуліна Вікторія отримали третє місце з історії та біології.
Для переможців Всеукраїнської олімпіади цей день став святковим, студенти Миколаївського НАУ привітали учнів з перемогою концертною програмою та запросили юнаків та дівчат приєднатися до дружньої університетської родини.
Дуже насичений день, цікавих знань, кейсів, багато виступів спікерів: Максим Храмов (ресторатор, відкрив понад 70 закладів); Тарас Маселко (PRдиректор Холдингу емоцій «!FEST», Андрій Дромов (співлвсник ресторанів «Truffle»(Одеса), «Галушка» (Київ), бренд-шеф), Дмитро Борисов (власник та бренд-шеф « Ресторани Дмитра Борисова»)
Панельні дискусії, то взагалі супер підхід, коли одночасно декілька спікерів обговорюють проблеми та задачі даючи відповіді на питання слухачів
Теми панельних дискусій :
1. Особливості ресторанного маркетингу ( хто диктує тренди: заклади чи гості? муд чи їжа? завдяки чому вистрілюють заклади; івент-маркетинг? як заклад назвеш так він і попливе. Про неймінг та брендинг . інфлюенс-маркетинг чи онлайн-маркетинг, що краще працює?
2. Гастрономічна Одеса як вона є: від биточків з тюлєчки до неофаршмаку, від інтелігентних ресторанів до продавців кукурудзи на пляжі ( сезонність - основа бізнесу чи ні? на чому тримається сезон в Одесі: на вірі чи картах таро? як зрозуміти, що вже сезон? що є, а чого не вистачає Одесі? чому в Одесу їдуть не цілий рік?
дорого-багато - ресторани по-одеськи)
3. Франшизи та з чим їх їдять. Плюси і мінуси, підводні камені (ресторан як самореалізація або інструмент заробітку? де більше грошей на вході, та який результат на виході ? франшиза - не панацея, що ще треба знати та робити. як розібратись де не кинуть?)
З нетерпінням очікуємо на наступні події, які обʼєднують фахівців галузі та сприяють подальшому зростанню ресторанного бізнесу в Україні!