Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Практичний семінар «Податкові зміни в АПК: як працювати далі»

26 травня 2016 р. науково-педагогічні працівники кафедри фінансів і кредиту Парфьонова І.В. та Корабахіна А.Ю. відвідали практичний семінар «Податкові зміни в АПК: як працювати далі», який відбувся базі Науково-методичного центру «Агроосвіта». Семінар організували асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», агенція «AgriEvent», проект АгроШкола УКАБ і ДУ «НМЦ «Агроосвіта», відповідно до рішення Ради з питань аграрної освіти при Міністерстві освіти і науки України від 22 січня 2016 року. Відповідно до програми семінару учасники заслухали такі актуальні доповіді:

  1. «Стан та перспективи розвитку ринків аграрної продукції» Кінщак Андрій Андрійович, директор Департаменту стратегії та економічного розвитку Міністерства аграрної політики та продовольства України.
  2. «Оподаткування в АПК: аналіз, наслідки та перспективи», «Трансфертне ціноутворення: контроль агросектору», Тарас Кузьмич, експерт з питань оподаткування Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».
  3. «Звітування перед Державною фіскальною службою України. Порядок заповнення податкової звітності щодо нових вимог», Алла Кононова, начальник відділу звернень з ПДВ Управління вдосконалення непрямого оподаткування Департаменту методології і нормотворчої роботи Державної фіскальної служби України.

Підсумки семінару підвела в.о. директора Державної установи «НМЦ «Агроосвіта» Тетяна Іщенко, яка наголосила на важливості якісної підготовки фахівців, яких потребує вітчизняний аграрний сектор в умовах реформування податкової системи.

Щиро дякуємо організаторам семінару та сподіваємось на регулярне проведення подібних заходів із залученням представників Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної фіскальної служби України, асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та ін.

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)