Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Семінар-практикум «Податкові новації 2016 року: основні зміни з 1 січня 2016 року» базі Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області

5 лютого 2016 р. на базі Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області відбувся семінар-практикум для працівників бухгалтерських та фінансових служб, підприємств області «Податкові новації 2016 року: основні зміни з 1 січня 2016 року», який відвідали науково-педагогічні працівники кафедри фінансів і кредиту Миколаївського НАУ – Баришевська І.В. та Нікуліна І.М.

Семінар проводили провідні фахівці «Міжнародної аудиторської групи» на чолі з Президентом Спілки аудиторів України - Наталією Гаєвською. Кожен з експертів відповів на численні запитання присутніх, які активно приймали участь в обговоренні.

Відкриваючи семінар, в.о. начальника ГУ ДФС у Миколаївській області - Ігор Кузьмін зазначив, що податківці зацікавлені в збільшенні кількості всебічно підготовлених фахівців з податкового обліку і пообіцяв, що Громадська рада при обласній ДФС уважно розгляне всі пропозиції і зауваження до введених в цьому році нововведень.

 ФОТОЗВІТ

 

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)