Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Міжнародний День поля 2014

22 серпня 2014 року в селах Сенчине та Іванівка Миколаївського району Миколаївської області Миколаївський національний аграрний університет та компанія "С-Росток" провели Міжнародний День Поля з технології вирощування, збирання та зберігання овочів відкритого ґрунту.

Свято відкрили ректор Миколаївського національного аграрного університету – Шебанін В.С. та генеральний директор компанії ТОВ& «С-Росток» - Садрідінов Т.Ш.

Голова райдержадміністрації Алла Воробйова підкреслила, що таке справжнє свято сільськогосподарського виробництва, яке проводять ТОВ «С-Росток» та МНАУ, сприяє зростанню авторитету праці аграріїв, привертає увагу до їх проблем, сприяє тому, що разом відшукуються шляхи вирішення наболілих питань.

Міжнародний День поля 2014.

В с.Сенчине на демонстраційних полях МНАУ присутні ознайомилися з перспективними гібридами овочевих культур, де відбулися виступи фахівців компаній Syngenta, Bejo, Clause, SAKATA, Nunhems, ФГ «Дельта» тощо.

Також гостям свята було презентовано сільськогосподарську техніку для нових технологій, точного землеробства таких компаній як UVC, Амако, «Агріматко-Україна».

Міжнародний День поля 2014.

В с. Іванівка гості побачили результати промислового вирощування цибулі комерційних та перспективних гібридів селекції Bejo-Zaden, а також презентацію дослідів біологічних препаратів ТОВ «Родоніт», ТОВ «Тімак Агро Україна».

У святкуванні Міжнародного Дня Поля взяли участь представники кафедри фінансів і кредиту Миколаївського національного аграрного університету.

Міжнародний День поля 2014.

Міжнародний День поля 2014.

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)