Кожен, хто згадує своє навчання, пам'ятає вчителів, а не методи і прийоми. Учитель – серце системи освіти.

(Сідні Хук)

Актуальні фінансово-економічні проблеми сучасного розвитку України 2011

03.11.2011 року студенти обліково-фінансового факультету та факультету менеджменту Миколаївського ДАУ на базі Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова на міжвузівській студентській науковій конференції "Актуальні фінансово-економічні проблеми сучасного розвитку України" з гідністю продемонстрували свої знання з питань економічної політики та світових фінансів.

Переможці конференції: Фомічов О.Ю. гр. ЗЕД 5/1, Ручинська О.О. гр. Б 3/5, Колодіна А.В. гр. ЗЕД 5/2 (науковий керівник – доцент кафедри фінансів Бурковська А.В.) отримали сертифікати на безкоштовне навчання за програмою "Торгівля на міжнародному валютному ринку FOREX", а також торговельний рахунок на 100 дол. США від компанії TeleTRADE.

Договір на добровільне страхування майна від ПрАТ "Альфа Страхування" на суму 1000 грн отримали: Артамонов Р.С. гр. ЗЕД 5/2 (науковий керівник – доцент кафедри фінансів Бурковська А.В.) та Швець Л.В. гр. Б 5/1 (науковий керівник – доцент кафедри фінансів Кравчук Л.С).

Грамотами за участь у конференції були нагороджені Галабір Г.С. гр. ЗЕД 5/2, Поворозник С.В. гр. ЗЕД 5/2 (науковий керівник – доцент кафедри фінансів Бурковська А.В.), Лінінська Н.В. гр. Б 6/2 (науковий керівник – доцент кафедри фінансів Кравчук Л.С.), Волкова І.Г. гр. Б 6/2, Ангелова О.С. гр. Б 6/2 (науковий керівник – асистент кафедри фінансів Лункіна Т.І.).

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ!
 

Організації, асоціації

Центр екологічного землеробства «Південь Органік» МНАУ. Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Наукові вісники МНАУ

Нові видання МНАУ

Газета "Агросвіт"

 

Flag Counter

Справжнє джерело багатства і капіталу – людські мозок, натхнення, уява та віра в майбутнє! (Стів Форбс)